Beställningsprocessen för semi-custom trycksaker

  1. När du har lagt din beställning i webshoppen kommer vi att höra av oss till dig inom 7 dagar med ett utkast på dina trycksaker alternativt med fler frågor. Beroende på tidpunkt på året kan vi ibland behöva några dagar extra.
  2. När du fått ditt första utkast tittar du igenom det i lugn och ro och återkommer med eventuella önskemål på ändringar eller ett OK för print.  3 stycken revideringar ingår i priset. Ändringmöjligheterna är begränsade då ni valt en färdig design.
  3. När ni godkänt utkastet sätter vi igång och printar era trycksaker. Detta tar vanligvit mellan 3-7 arbetsdagar men tiden för print kan i högsäsong vara något förlängd så se till att beställa era trycksaker i god tid.
  4. Era trycksaker skickas till er och ni kan bocka av en punkt på er TODO-lista.

Beställningsprocessen för custom design trycksaker

 1. Hör av er till oss med era önskemål och tankar kring vad ni önskar er. 
 2. Vi återkommer till er med eventuella kompletterande frågor samt offert. 
 3. När offerten är godkänd sätter vi igång och designar.
 4. När du fått ditt första utkast tittar du igenom det i lugn och ro och återkommer med eventuella önskemål på ändringar eller ett OK för print.  obegränsat antal revideringar ingår i priset. Vi är nöjda när ni är nöjda!
 5. När ni godkänt utkastet sätter vi igång och printar era trycksaker. Detta tar vanligvit mellan 3-7 arbetsdagar men tiden för print kan i högsäsong vara något förlängd så se till att beställa era trycksaker i god tid.
 6. Era trycksaker skickas till er och ni kan bocka av en punkt på er TODO-lista.